Stil și eleganță cu Dona Kyros

roxanaDacă mi-ar fi spus cineva acum câțiva ani că voi ajunge să fiu ambasador al unui Fashion Designer, probabil că i-aș fi dat papucii rapid.

Nu pentru că nu am cochetat cu moda, doar una dintre marile mele plăceri este să-mi cumpăr haine și unul dintre filmele preferate este Diavolul se îmbracă de la Prada…..ci pentru că nu am calitățile fizice pentru a face asta.

Dar pentru Roxana Chiroiu, alias Dona Kyros, nu asta contează….ci atitudinea și eleganța cu care porți ținutele create de ea special pentru tine. Mă îmbrac de la ea de câțiva ani deja și între noi este mai mult decât o prietenie, așa cum este relația dintre mine și hainele pe care le port, care trebuie să mă reprezinte și să-mi pună în valoare ce am mai frumos. Și care nu trebuie neapărat să fie scumpe, ci să mi se potrivească….

Am descoperit-o pe Roxana în momentul în care începeam să dau jos kilograme, iar faptul că mă gândeam la cât de bine voi arăta în ținutele Dona Kyros după ce voi slăbi m-a motivat și mai tare. Și așa m-a ales să o reprezint, ceea ce pentru mine este o adevărată onoare și un privilegiu. 

Nu vă gândiți la Roxana ca la un designer de fițe. Nu o veți vedea la televizor, deși eu i-am spus că ar avea mare succes, nu o veți vedea în reviste fashion, nu pentru că nu i-ar plăcea ca afacerea ei să crească, ci pentru că-și dorește să facă diferența într-o piață dispersată, în care lumea nu are răbdare să încerce, în care doamnele cu dimensiuni mai mari foarte des nu-și găsesc haine pe măsură, unde calitatea lasă mult de dorit și prețurile nu o reflectă, unde nu există educație vestimentară, unde cauți de multe ori zile în șir atunci când te pregătești pentru un eveniment, unde atunci când ai un buget limitat nu prea reușești să-ți iei nimic care să-ți placă și să te avantajeze……

Pentru copiii care participa la cursurile ei de design vestimentar și pentru domnișoarele și doamnele care vin la ea să se îmbrace Roxana este mană cerească. Nu pleacă niciuna nemulțumită sau cu mâna goală. Credeți-mă, o urmăresc de multă vreme și știu ce poate și ce face…..

Am mai cunoscut designeri și consilieri vestimentari, dar separat. Roxana este all in one, și toate vin într-o formă rafinată, simpatică, dedicată și pasionată de ceea ce face. Nu-i place să se amestece în mulțime, merge pe tailor made și îți dedică, doar ție, timp și răbdare. Are ochiul format pentru culoare și accesorii și modele care ți se potrivesc și nu-și dorește decât ca tu să pleci fericită după ce te îmbracă ea. Poți să probezi zeci de modele, să-ți placă zece și să pleci doar cu unul. Dar acele va fi clar pentru tine :)

Ai un eveniment deosebit? E suficient să-i spui cu câteva zile înainte și să-i dai câteva detalii despre acesta și ea știe ce s-ar potrivi momentului.

Mai mult decât atât, are două fete, gemene, extraordinar de frumoase, atletice și extrem de la modă, de aceea s-a orientat și către ținute pentru copii și adolescente. Și la Balurile Bobocilor sau la banchetele de terminare a liceului sau facultății a făcut furori….

O găsiți aici și aici și la adresa:

Str Baicului 51 A, sector 2, Bucuresti
tel: 0040 21 252 71 10 / 11
mob: 0 722 349 501
office@donakyros.ro

Sfatul meu? Fă-le un bine prietenelor tale și adu-le la Dona Kyros. Nu veți găsi doar ținute minunate, ci și suflet, feminitate, stil și eleganță!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.